Alana's Angels
/

Chihuahua's

 

Welkom op de website van Alana's Angels


Alana's Angels is een kleine hobbykennel gevestigd in Zuid-Holland.

De hondjes worden gezien als huisdieren en lopen dus altijd vrij los, door het hele huis. 

 

Ik ben lid van de twee rasverenigingen voor de Chihuahua. Namelijk: de Nederlandse Chihuahua Club en Eerste Gezelschapshonden Club Nederland. Bij ieder nest worden de regels opgevolgd van het verenigingsfokreglement. Uiteraard worden de regels van de 'Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland' ook gehanteerd bij verwezenlijking van een nestje. 

 

Het streven is om een chihuahua te fokken met op de 1e plaats de gezondheid, de 2e plaats het karakter en op de 3e plaats schoonheid maar het mooiste is wanneer ze samen komend de 1e plaats delen. Alana's Angels zal maar heel af en toe, hobbymatig, een nestje chihuahua pups fokken. De pups zullen worden grootgebracht in huiselijke kring. Elk nest zal gefokt worden ter verbetering van het ras of om de kwaliteit te behouden. Nooit om te vermeerderen! 

 

Alle pups die hier geboren zijn, zullen worden voorzien van een FCI-stamboom, chip en een DNA certificaat, uitgegeven door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.

 

 

Alle teksten op deze website zijn door mij geschreven, met uitzondering van de FCI-Standaard, aangezien deze gegevens vast staan. Kopiëren zonder schriftelijke toestemming van mij, is niet toegestaan! 


 


 Copyright Alana's Angels Ⓒ 2022 All rights reserved