Alana's Angels
/

Chihuahua's

 

Shinji


Stamboomnaam:
Azami Vida la Esperanza
Variëteit: Chihuahua langhaar
Roepnaam: Shinji
Geslacht: reu
Geboortedatum: 24 maart 2015

Vader: Little Hope JP Ryusei
Moeder: Akina Vida la Esperanza

PATELLA LUXATIE VRIJ

Vele malen Uitmuntend en BOB baby klasse

Klik op de foto aan de rechterkant van Shinji om zijn stamboom op Ingrus te bekijken.


Mijn naam is Shinji en ik ben een jongen. De kleur van mijn vacht is black and tan met wit.

Ik ben sociaal, lief en grappig. Alana vindt mij een clowntje. Verhalen vertellen kan ik als de beste. Dit doe ik op alle momenten, wanneer het mij uit komt. Dan vertel ik hoe mijn dag is geweest en dan moet iedereen om mij lachen. Ook heb ik geleerd om: hallo, Alana en I love you te brabbelen. 

De andere hondjes in huis vinden mij heel erg lief. Ik mag bijna altijd wel met ze kroelen of spelen. Ook was ik de hondjes en mijn baasjes erg graag. Met speelgoed speel ik wel maar toch staat dit bij mij op de tweede plek. De hele dag takjes en bladeren verzamelen in de tuin, staat op nummer 1. Ik vind het dan leuk om deze vervolgens door het hele huis heen te verspreiden. Helaas vindt Alana dat niet zo leuk. Zij zegt dat door deze hobby, wanneer er is gestofzuigd, het lijkt alsof het al een week niet is gedaan.  

Wanneer je mij ergens ziet liggen, lig ik vaak op mijn rug. Ik vind het heerlijk om op mijn buikje gekriebeld te worden. Eigenlijk wil ik gewoon altijd knuffelen. Wanneer ik wordt uitgelaten of wanneer ik mee mag naar een show, laat ik iedereen zien, dat ik een grote hond ben, in een klein jasje.


 
 Copyright A.S. Nobel Ⓒ 2018 All rights reserved